martes, 30 de diciembre de 2008

Gravació nº 239.993 /7


G. pregunta:

On sóc?

On collons vaig?

Perquè tot em dona voltes?

Què és aquesta estranya sensació que tinc a l'estòmac?

Doctor Myself respon:

No ha parat vostè de menjar con un porc i de xuclar alcohol com una esponja des de fa una setmana, home. Deixiu estar i, ja que hi és, posi ordre a la seva vida, que bona falta li fa.

Un consell: si vol deixar de tenir la sensació que no sap on és, agafi ben fort el volant i miri en quina direcció va la resta de la Humanitat. Veurà com li resulta més fàcil saber cap a on ha de tirar.

G. es posa "farruco":

Molt bé, doctor, el problema ve quan la Humanitat va de dret a l'abisme. Algun gran consell més o hauré de marxar a casa amb la sensació que, un cop més, he llençat la pasta que m'ha costat la sessió?

Doctor Myself replica:

Si dir-li que té raó ha de fer que se senti millor, li diré que té raó. I si ha de fer que se senti, pitjor també li ho diré: té tota la raó. Això se'n va a la merda, només ha de triar si vol enfonsar-se amb la resta o prefereix fer-se la il·lusió que podrà escapar del forat. Accepti-ho, el que vostè pensi o senti no li importa a ningú perquè en el fons "alea jacta est", és a dir, faci's fotre que tot està dat i beneït.
.
.
.
.

No hay comentarios: