lunes, 22 de septiembre de 2008

Gravació 103.831/1


C. pregunta:

Doctor Myself, avui he desitjat matar i no és el primer cop que em passa, és més aviat un impuls recurrent que em sobrevé en moments com el que li descriuré a continuació.
Navego per Internet, entro en algun blog, Myspace, Facebook o Flickr i veig algú que ha penjat una grapat de fotografies del seu últim viatge a Cuba. Homes desenganyats de la revolució, nens feliços que somriuen tot i la miséria (un clàssic), prostitutes de mirada trista, en definitiva miseria retratada amb paternalisme per "pijos" del primer món que intenten demostrar la seva sensibilitat i el seu tarannà "progre" fent fotografies artístiques amb càmeres d'ultima generació. Cada cop que veig aquestes fotos, cada cop que sento o llegeixo les bejanades que aquests turistes de la miséria deixen anar amb la compassió dels que mai no han passat gana sento ganes de fer-los empassar les seves putes càmares de fotografiar.
No sé què era pitjor: la moda d'anar a Cuba a cardar pel preu d'una pastilla de sabó i presumir-ne després amb els companys d'oficina o la moda d'anar-hi per fotografiar els cubans com si fossin els animals del Rioleón Safari i poder presumir de "progre" quan fas un sopar amb els amics al teu pis de l'Eixample o la teva segona residència de Puigcerdà.

Doctor, és normal que quan veig aquestes merdes em vinguin ganes de matar?

El doctor Myself respon:

Benvolgut client, no només és normal, és lògic. Odiar els altres i sentir instints criminals és natural. Recordi: "l'infern són els altres".

Per cert: alguna d'aquestes fotografies inclou dones despullades? Si és així, pot dir-me on les ha vist? Gràcies, avui té un 5 per cent de descompte. Que passi el següent.

2 comentarios:

Pansete dijo...

Ah, quin dilema! Què preferir? Un imbècil en el fons honest (el del sabó) o un imbècil deshonest (el de les fotos pijiprogres)?

Crec que, com vosté -tot i que amb alguns matisos diferenciats- prefereixo l'esquarterament salvatge d'ambdós tipus d'imbècils.

Josep dijo...

Vostè no resol el principal dilema: quin és el millor estri per a canalitzar l'odi?
Armes blanques o armes de foc?
De full, de punxa o contundents?
Verins líquis, verins sòlids o gasos tòxics???

Respostes, ens calen respostes!!!